galleri-hh.dk

  Hanne Sie, http://www.hannesie.dk        
                 
 

Jeg arbejder med malerier, akvareller, kridttegninger, grafik og skulptur. Farverne er det væsentligste for mig i arbejdet, og jeg er især optaget af koloristisk lyse, rene og klare farver, som ved deres kraft kan få hjertet til at flagre og tanken til at flyve.

 Mine inspirationskilder er mangfoldige, men ofte er det billeder på den indre side af hovedet, der dannes ved indtryk fra rejser, naturen og mennesker omkring mig.

De genkendelige elementer i billederne spiller ofte en mere eller mindre underordnet rolle i forhold til den stemning eller de følelser, som er forbundet med oplevelsen af dem.

       

         


Retur til
Galleri-hh.dk menu

 

 Jeg forsøger på samme måde som lyrikeren at fortætte og komprimere mange forskellige oplevelser og sanseindtryk til et enkelt og sammenfattende udtryk. Samtidig vil jeg gerne bevare en nuancering og almengyldighed, så oplevelsen også står åben for beskuerens medleven og fantasi.

 Formen er i mere eller mindre grad abstrakt, og  jeg arbejder koloristisk med begejstrede farver i lyriske, sansefyldte, solrige og æstetiske billeder, der kontrasterer varme imod kulde, og hvor alle elementer i kompositionen får lige stor vægt eller betydning.

 Drivkraften til mine arbejder er håbet og længslerne efter liv, lys, farve, harmoni, intimitet, skønhed og glæde, som jeg ønsker at videregive til beskueren.